Gifted

Participation in group exhibition at Gallery Grundstof, Århus, Denmark. 

___

21 DANSKE FOTOKUNSTNERE

På udstillingen Gifted, viser Galleri Grundstof værker af 21 danske fotokunstnere. Når så mange viser deres værker på samme udstilling, er der noget for enhver smag, men det overrasker nok alligevel, at fotokunsten tager fat på så mange forskellige emner i så mange forskellige udtryk.

Værkerne kan opleves som en præsentation af den mangfoldighed og vitalitet, dansk fotokunst udstråler lige nu. Her er muligheden for at opleve bredde og kvalitet på en overskuelig og uhøjtidelig udstilling.

”Det er helt fantastisk at kunne samle en udstilling, der på én gang viser de helt unge fotokunstnere og dem, der var pionerer i dansk fotokunst” siger Vilhelm Halgreen stolt og understreger, at alle værker på udstillingen er nyere værker.

Det er meget forskellige kunstnere, der udstiller i Gifted. Men fælles for dem alle er, at de allerede er veletablerede kunstnere med anerkendt udstillingserfaring – og alle med kunstuddannelse.

Det er ikke en kurateret udstilling, for der er ikke en særlig idé eller et særligt budskab i udstillingen. Tanken er at præsentere et nedslag i dansk fotokunst lige nu, og lade værkerne tale for sig selv. Det er en udstilling, der byder betragteren velkommen og giver mulighed for at gå i dybden med netop de værker, som griber én.

”Det er min intention, at man skal have en mærkbar oplevelse af at se udstillingen. Det kan være, at besøget vækker særlige personlige erindringer, eller det kan være, at et værk opleves så smukt, at man bare må have det med hjem”.

Vilhelm Halgreen.

Galleri Grundstof ligger i Århus.